Телец - земен, неподвижен, женски

Абе, май нещо послъгваш ...
Девиз: Аз имам!
Планета: Венера
Период: 21.04 - 21.05


Телецът е много баровски и тежкарски знак. Той сякаш е създаден да трупа богатства и ценни предмети. В повечето случаи е спокоен и настроен доста блаженствено. Притежава най-силното биополе и често около него се случват странни работи. Прословут е инатът му, традиционализмът, музикалните наклонности и биволските нерви. Обожава насладите на живота и им се отдава с цялото си сърце и това го прави да изглежда винаги в отлично настроение и в повечето случаи тялото му е предразположено към по-заседнал начин на живот. Най-склонен към напълняване. Имат благи на вид лица и излъчват някаква топлина и душевност. Мразят резките движения, прибързаните действия и шумотевиците. Имат съвършен и тънък усет към финансовите въпроси и в тази област са ненадминати. Адски недоверчиви. Трудно могат да повярват на каквато и да е, дори банална информация, ако самите те не са били там и не са видели със собствените си очи всичко това. Парадоксалното е, че могат да повярват, ако им кажеш, че са те отвлекли извънземни, но да се опиташ да ги увериш, че си намерил куфарче с мангизи си е чиста лудост. Падат си по изкуствата, бутиковите облекла, ценните предмети, разкоша и яките коли. Ще го изкараш извън нерви единствено, ако го пришпорваш да вземе бързо решение или да ти даде незабавен отговор. А когато веднъж бъде ядосан, Телецът избухва с опустошителна и продължителна сила, досущ като земетресение и няма по-опасен от него в този момент. Бързо бегай, много бързо, да не дадеш фира...

Добри черти - Да, моля...
На първо място бих казал е неговият изключителен реализъм и прагматизъм. Никога не лети в облаците и не се хаби да плямпа глупости само и само, за да се намира на приказка. Лаконичен и внимателен. Постоянен в приятелството, стоически търпи неправдата и позволява да му се качиш на главата. Добряга. Създава уютна и топла обстановка навсякъде. Съобразява се с другите и не е натрапник. Поддържа традициите живи. Внимава да няма неприятни изненади и създава сигурност и спокойствие. Колата и дома му са оборудвани с най-съвременната охранителна техника. Има защо. По правило се очаква, че един Телец е финансово осигурен и има множество ценности и колекции. Ако си му много добър приятел, може да разчиташ на него най-вече за мангизи. Някак си привлича парите към себе си. Жените от този знак са прословути красавици. Имат страхотни форми и топло излъчване, а очите им са толкова красиви и влажни. Обожават природата и са най-върлите й защитници. Много го бива да управлява банки и финансови къщи. Не са развейпрах. Винаги имат спестени кинти и се стремят да увеличат банковата си сметка. Обичат изкуството, спорта, телевизора, пианото си и музикалната уредба. Много си падат по колекционерството, но го възприемат хем като обект на духовна наслада така и като инвестиция. Хладилниците им са огромни и нафражкани догоре със всякакви лигавщини и маркови питиета и винаги си добре дошъл на масата им.

Лоши черти - Да бе - да
Телецът е човек, който може да бъде поставен в категорията "Здравей живот". Рядко се среща Телец, който да няма поне 2-3 порока. Ако отсъстват - значи си имаме работа с чистокръвен психопат. Телците са диктатори и подтисници. Действат с желязна ръка и са склонни към жестокости. Толкова мнителни, че могат да ти скъсат нервите, докато изискват безброй доказателства. На грандиозния им инат би завидял дори Водолеят. Ненавиждат новите технологии и трудно боравят дори с дистанционното управление на телевизора си - предпочитат да боравят с точилка, корниз или много дълга летва и още по-интересното е, че не се изнервят дори след петминутно прицелване в някой копчалък, а продължават с прословутото си търпение и желязни нерви. Когато са разгневени - това е труднопостижимо, но все пак когато се случи - настава истинско бедствие. Счупените мебели и предмети са най-малкото с което може да се размине. Ще се радвам за теб, ако не си бил наблизо или си имал късмета и благоразумието да предусетиш нещата и със скоростта на светлината да си излетял от там. Може да се окаже, че си се спасил в буквалния смисъл на тази дума.

Партньорство - Най-добре се разбира с Дева и Козирог
Най-вече с Козирог. Имат някакви особени отношения към парите и традициите. Просто си пасват отсекъде. И двамата изповядват сходни идеали и си падат по материалното. Могат с часове да обсъждат замърсяването на планетата, традициите и ползата от финансовите спекулации и успеха в кариерата. С Девата има подобни отношения, но тъй като тя е по дребнава и бърбореща, може да го изнерви с безкрайните си забележки и тиради. Намират общ език в сферата на практичността и разумния начин на живот. Обожават музиката. Телецът няма много силно чувство за хумор и именно тук Девата е склонна да извърши чудеса и да го разсмее. Телецът се харесва на почти всички. Често бива ухажван и също толкова често използуван от другите за постигане на някакви користни цели. Доста е праволинеен в една връзка и не си пада по раздели и спречквания, които застрашават по някакъв начин връзката му. Предпочита да си затрае, но да не се стига до крайности. Най-добрата комбинация е Телец - Телец. Могат да съжителстват дълго и спокойно, правейки си компромиси и отдавайки се на благинките от живота, потънали в блаженство и разкош.

С другите не е много добре, донякъде става с водните Рак, Скорпион и Риби.

Секс, Любов и Свалки - Земи млъкни вече бе тулуп!

МЪЖ - (Бик)
Телецът е романтичен, грижовен и добър любовник. Има адски силно, топло и добряшко излъчване. Очите са му топли и почти всички Телци притежават много тъмни и влажни фарове. Попада в категорията "Роден за наслада". Обича дългия, придружен с необходимите предигри класически секс. Много галене, милване, докосване и други подобни техники. Много добре се справя в леглото и обича да го прави по традиционния начин. Не отказва и орална любов, но самият той рядко се гмурка. Обожава да го галиш по косата и гърдите. Доставя му удоволствие да го целуваш по гушата и рамената и не на последно място по ушите. В повечето случаи Телецът има здраво и набито тяло - придружено с респектиращо окосмяване. Когато се развихри, може да те изкриви от секс. Обича да съчетава удоволствието от акта с други благинки, като шампанско, ягоди, сметана, джакузи и.т.н.. Преди да се стигне до леглото обаче, Телецът ще се погрижи да прекарате една много богата на удоволствия и разкош вечер. В това отношение доста си прилича с другия неподвижен знак Лъва.

ЖЕНА - (Крава - понякога Луда)
Те са много добри любовници. Имат неподправено земно излъчване. Притежават форми, на които трудно би устоял един здравомислещ, нормален мъж. В погледа им има едно хитровато и палаво пламъче, което сякаш ти казва - ела ме изяж. Те са пищните красавици от типа сексбомба. В леглото са върлини. Трудни за сваляне и недостъпни - предизвикват мъжкото его и усилват желанието до полуда. Резултатът е потресаващ, когато си легнете. Той чакал толкова дълго този тържествен момент, а тя продължава да настоява за по-умерени действия. Знае как да те подлуди. По статистически данни най-много проститутки са от тази зодия - скачат на Везните и Скорпионките. Представи си колко им е трудно да отблъскват всекидневно по стотици предложения и атаки от разни мъже, но когато започнат да говорят кинтите се получава - все пак Телеца го бива да изкарва пари от всяка ситуация и даденост. Жена Телец със скромни гърди е истинска рядкост. Венера ги дарява с онова любовно излъчване на флуиди, което липсва при другите. За да я впечатлиш, трябва да си от баровец нагоре, да притежаваш яка кола и луксозно обзаведено жилище. Качества като търпеливост и прагматизъм могат да ти бъдат само от полза. Чести подаръци, но задължително естетически издържани и по възможност скъпи. В леглото не трябва да бързаш и се постарай да надминеш себе си. Никоя друга дама в зодиака не изисква по-продължителен сеанс. Не си пада по извращенията и оргиите. Има наченки на ревност. Обича удоволствията и им се отдава с охота.

Съвети и молби
Телецът от инат не приема съвети, но :

Опитай се да зачиташ мнението и на другомислещите. Защо упорстваш толкова много? Ами представи си, че другият е прав. Стига с тия мангизи бе. И без друго рано или късно сами ще дойдат при теб - независимо от начина. Приемай нещата и от веселата им страна. Прекалено си миролюбив и това не рядко е повод за разочарования. Още ли спазваш онази диета за отслабване? Дай некой лев назаем! Квоо? - Ае стига бе! - Много добре знам и за тия в дюшека и за ония в бурканите - така че не ме баламосвай... скоро ще ти ги върна барабар с безобразните лихви, както ти предложи преди време.

Ех - Защо звездите са ви създали толкова топли?


ОВЕН
21.03 - 20.04

ТЕЛЕЦ
21.04 - 21.05

БЛИЗНАЦИ
22.05 - 21.06

РАК
22.06 - 23.07

ЛЪВ
24.07 - 23.08

ДЕВА
24.08 - 23.09

ВЕЗНИ
24.09 - 23.10

СКОРПИОН
24.10 - 22.11

СТРЕЛЕЦ
23.11 - 21.12

КОЗИРОГ
22.12 - 20.01

ВОДОЛЕЙ
21.01 - 19.02

РИБИ
20.02 - 20.03
Време за кафе :)