Водолей - въздушен, мъжки, неподвижен

За кво говорехме? - Извинявай ...
Девиз: Аз знам!
Планета: Уран
Период: 21.01 - 19.02


Водолеят е много добродушен, оригинален, отвеян и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща, особено ако са грандиозни щуротии. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби. Хубаво тяло и уникално излъчване. Шемет. Демократ и либерал. Кефи го всичко ново и авангардно. Страхотен инат. Чувството за хумор е много над средното ниво и е доста чудато понякога. Чувства се много приятно сред тълпата. Лесно завързва приятелства, а също така големи каши.

Добри черти - Кой ти каза?
В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Въпреки това те му скачат по егоцентризъм и дори го задминават, но това си качество го използуват, за да веселят другите и за да им правят безплатно шоу, докато Лъва изисква подчинение и уважение. Водолеят е много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние, което излъчва дори когато не е на кеф. Най-странният знак в зодиака е и най-оригиналният. Изпитва удоволствие от дейности като изобретяване на нещо невиждано до момента, което ще ти подари или ще го използувате за взаимни забавления. Хуманист и алтруист. За него е много важно да става майтап. Верен и всеотдаен приятел. Споделя всичко, което представлява интерес за теб. Гениален.

Лоши черти - Аз ли? - Нещо за мен ли?!
Водолеите имат доста под средното ниво и в повечето случаи лошите черти в характера им вредят на тях самите. Отнесени от вихъра. Адски несериозни, вятърничави и плямпала. Надувки. Ако обещаят нещо, вероятността да го изпълнят е минимална . Не случайно в политиката гъмжи от тези. Дразнители. Студени. Инатът им е пословичен и само Телецът е способен да оказва сериозна конкуренция в тази област. Упорити до опасни нива. Рядко се съобразяват с чувствата ти, които при тях са в оскъдица и са им малко познати. Не допускат никой прекалено близко до себе си. Винаги се дистанцират и създават изкуствена преграда в отношенията. Говорят много и преувеличават до размерите на Годзила, че и нагоре. За да ти привлекат вниманието, вършат чудеса но в повечето случаи много опасни и необмислени.

Партньорство - Най се кльопа с другите два въздушни знака Близнаци и Везни
Водолеите се разбират и с другите неживотинските знаци, които имат достатъчно ораторски способности, демократичност и най-вече общителност. Тук има място и за Девата и за Стрелеца. По принцип приятелството е запазена марка на Водолеите и в тази област са на висота. С Близнаците са толкова сладкодумни и склонни към преувеличаване, че по-добра партия за разтягане на локуми и фантазиране от тези двамата е трудно да се намери. Надлъгват се взаимно, но предимно за развлечение. За сериозна работа не ги търси. Водолеите имат много силна обща черта с Везните и Стрелците. При тях ревността почти не съществува, а демокрацията е издигната в култ. Не гледат сериозно на любовните похождения, когато знаят, че никой няма да разбере и следователно никой няма да се почувства зле, да се сърди, да копа и да прави разни сценки. Водолеите се кльопат отчасти и с Девата, но не могат да свикнат с непрестанните й забележки, а поводи за такива има предостатъчно. Със Стрелеца е малко по-добре, защото двамата са най-свободолюбивите и независими в зодиака. Либерали по природа и майтапчии. Позволяват си свободи, от които средностатистическият пуритан би подскочил до облаците. В лудориите и големите издънки са ненадминати в тандем. Обожават спорта. Веселите и шумни компании са рай за тези двамата. Не рядко Водолейчовците сключват брак с Лъв или влизат в удачно бизнеспартньорство, където Лъва обикновено доминира, но идеите, нововъведенията и успехът се дължат на Водолея. Много добра комбинация е Водолей - Водолей. Могат да си правят компромиси, да си дърдорят с часове за спорт и музика. Да си мечтаят и фантазират. И най- важното е, че не си пречат.

С останалите не е добре, защото са ревниви, а Водолеят е прекалено свободолюбив.

Секс, Любов и Свалки - Здрасти - как ти беше името?

МЪЖ - (Маркуч)
Водолеят е много странен тип и благодарение на това, че е по-различен от другите, печели с лекота женското внимание. Харесва му да бъде в центъра на събитията и често се оказва там по един наистина впечатляващ и оригинален начин. Има спортно, понякога перфектно тяло и е доста пъргав, сръчен и жив. Лесно влиза в контакт и когато дойде момента за любов отново проявява своята оригиналност, но понякога не на място и в най-неподходящия момент. Странното при него е, че когато реши да забоде някоя мадама и съществува друг претендент, става адски ревнив и с голяма упоритост и плам преследва до край своята цел. Веднъж спечелил я обаче изведнъж става съвсем друг човек и такива лигавщини като - Цветя, Обичам те скъпа, Мое съкровище и .т. н. направо биват забравени, а от ревността няма и помен. Шоколадът и цветята са заменени с предмети, издавайки неземен произход и с абсолютно неизвестно предназначение. В леглото е истински дзвер. Неуморим. То луд умора по принцип нема. Енергията му е направо за завиждане. Лошото е, че бързо я изразходва и все още млад започва да скрибуца. Неговият начин да поддържа мъжкото си достойнство изправено е оригинален както винаги. В секса навлизат аксесоари и всякакви играчки и принадлежности. Когато и те не стигат може да навлезе и жив човек или цяла весела компания. Интелектуалците и хората на изкуството са за предпочитане. Водолеят е предразположен и към бисексуалност. Воайор. Харесва му да гледа как друг змей чука жена му. Това го възбужда адски много. И внимание , ето той се включва, засилва се, изважда го и .. о не, забожда го право в гъза на мъжа... Тоя пак ни изненада.

ЖЕНА - (Лейка)
Страхотни са тези дами. Здрави, грациозни, гъвкави тела. Хубави очи. Убийствен чар и неустоим поглед. Излъчването им е по-особено и будещо заслужен интерес. Необикновенни и оригинални. Изненадата е тяхното оръжие. Непредсказуеми. Косите им са топли и нежни. Печелят мъжките сърца с финес, интелигентност и нестандартен подход. Омагьосва те с няколко думи и движения . Придава си недостъпен вид и буди мъжкото любопитство и амбицира покорителя на женски сърца до краен предел. За да бъде впечатлена, трябва да притежаваш смело сърце, силен и независим дух, а силното тяло и чувството за хумор са неоценим плюс. Либералите и демократите са на особена почит. Най-важното е да си различен и да се откроиш от тълпата с нещо чудато и оригинално. Обичат съвременните джаджи и подарък от рода на GSM, цифров фотоапарат или MP3 player са връх на сладоледа. Ако не можеш да си позволиш скъпи играчки, опитай сам да направиш или преправиш по подходящ начин нещо. За разлика от Телеца, чиито представителки предпочитат скъп подарък пък било то и не от сърце. Макар и скромно като стойност, ще предизвикаш възхищение и луда радост у тази красавица. Водолейките са много честни, искрени и говорят без излишни заобикалки. Не се срамуват от нищо и са много смели. Може да се оригне и дори да се изпърди много шумно само и само да стане повод за смях. Някои се съревновават наравно с мъжете и често може да ги видиш да се занимават с чисто мъжки и екстремни професии или спорт. В леглото са големи резачки. Имат особен подход и в тази област. Може да те изкриви от секс, да те понесе из цялата стая и да пробвате навсякъде където е възможно. Следващият път може да се прави на света вода ненапита. Ще лежи като талпа, а ти си ръгай там прави си квото ти скимне - тя ъ - ъ , изведнъж обаче скача взима си вибратора и ти заявява, колко интересно и забавно ще е сам ако ти го завре отзад.

Съвети и молби
Водолеите не приемат съвети, защото са инати - световни :

Опитай се да бъдеш по сериозен и отговорен. - Защо по дяволите пак си разглобил пералнята. Не разбра ли, че няма да я накараш да простира сама, камо ли да полети. Кога за последен път си казал на човек Обичам те! За компютъра знам! С него си казвате всичко и много интимничите. Кога ще ми обясниш за какво точно се използува онзи предмет, който ми подари миналата година,- разбирам че си го сглобил от руски чайник, джанта от стария Москвич на баща ти и радиоантена. Така си и знаех. Щях да се учудя ако помнеше. Не ми се излиза, но ти отиди щом митинга е протест срещу избиването на домашните хлебарки по особено жесток начин.

Ех - Защо звездите са ви създали толкова оригинални?


ОВЕН
21.03 - 20.04

ТЕЛЕЦ
21.04 - 21.05

БЛИЗНАЦИ
22.05 - 21.06

РАК
22.06 - 23.07

ЛЪВ
24.07 - 23.08

ДЕВА
24.08 - 23.09

ВЕЗНИ
24.09 - 23.10

СКОРПИОН
24.10 - 22.11

СТРЕЛЕЦ
23.11 - 21.12

КОЗИРОГ
22.12 - 20.01

ВОДОЛЕЙ
21.01 - 19.02

РИБИ
20.02 - 20.03
Време за кафе :)